XCB Mining: Veilig, Eenvoudig, Efficiënt.

- Zelfs als je nul verstand hebt van crypto's, kan je eraan beginnen -

Waarom zou je specifiek de XCB munt moeten gaan minen?

Ten eerste, het is een geweldige manier om passief inkomen te verdienen. Je kunt je mining PC 24/7 laten werken en ondertussen andere dingen doen, zoals werken of slapen.


Tweede reden. Beeld je eens in, financiële vrijheid zonder traditionele banken. XCB staat centraal in de baanbrekende Core's DeFi-systeem, de sleutel tot een nieuwe economie. Ervaar de toekomst en de financiële revolutie met XCB.

Wat is de kracht van XCB?

XCB is een digitale valuta, dat deel uitmaakt van een geavanceerd en werelds veiligste financieel netwerk, dat de manier waarop we over geld denken en ermee omgaan volledig herdefinieert.


In deze video wordt het Core systeem met de belangrijkste toepassingen uitgelegd.

STARTER

7 munten per dag

210 XCB munten per maand

ROI = 2 maanden

UPGRADER

14/15 munten per dag

420/450 XCB munten per maand

ROI = 2 maanden

MEDIUM

Medium PC miner - 28/30 munten per dag

840/900 XCB munten per maand

ROI = 2 maanden

HIGH-END

High-End PC miner - 45 munten per dag

1350 XCB munten per maand

ROI = 2 maanden

De perfecte miner voor starters en gevorderden

 • Kant-en-klaar: de miner software is reeds geïnstalleerd met de verwijzing naar jouw Core wallet adres. Je hoef niets te installeren of kennis te hebben van Linux.
 • Plug-and-play miner: installatie in minder dan 3 minuten.
 • Inloggen en 3 commando's overtypen van een handleiding om de miner te starten.
 • Geen omkijken naar, draait 24/7.
 • Verbruikt 100 Watt per uur (zorg dat je het beeldscherm uit hebt staan).
 • Energiekosten afhankelijk van je energiecontract (ongeveer tussen de €14 en €30 per maand bij de basis miner).
 • Rendement vanaf 14/15 munten per dag (per maand 420 - 450 munten. Let op: het aantal munten dalen wanneer meer miners op het netwerk komen).
 • Gratis wallet adres aanmaken.
 • Gratis gebruik van onze XCB Hodler-app.
 • Levertijd: we streven om binnen 2 weken te leveren.
 • Gratis verzending.

Passief Inkomen: De Kracht van Crypto Mijnen

In de wereld van cryptocurrency betekent het dat je jouw computer zware rekensommen laat uitvoeren waarbij je beloont wordt met nieuwe XCB-munten die gegenereerd worden.

 • Het is Passief: Zodra je alles hebt geïnstalleerd, werkt je computer op de achtergrond om XCB te genereren zonder dat je er actief iets voor hoeft te doen.
 • Veiligheid is key: Het gaat niet alleen om het innen van je beloningen. Met een miner werk je mee aan de veiligheid van de gehele blockchain.
 • Het is Lucratief: Kijk naar Bitcoin. De vroege 'mijnwerkers' van Bitcoin hebben aanzienlijke winsten verkregen, en XCB biedt nu dezelfde kans. Onafhankelijke experts zien een mooie toekomst.
 • Iedereen Kan Beginnen: Je hoeft geen tech-expert te zijn. We bieden eenvoudige kant-en-klare miners aan die plug-and-play zijn. Dus stekker in het stopcontact en draaien maar.
 • We have your back: Je doet het niet alleen. Je krijgt van ons de ondersteuning om je op weg te helpen.

Onze fans aan het woord!

De informatie was duidelijk. Ik wilde een crypto miner waarbij ik maandelijks extra inkomen wilde genereren. Daarom heb ik gekozen voor de basis miner. Plug en play - is zeer gemakkelijk aan te sluiten. En zeker weten, ik raad het iedereen aan om het doen omdat deze crypto munt de toekomst is.

Radjoe Gangapersad

Ik besloot de PC Miner aan te schaffen na een tip van een kennis, zij heeft mij ook de nodige informatie gegeven hoe ik ermee aan de slag moest. Ik kreeg hem vrij vlot binnen, alles was al voor-geinstalleerd zodat ik met wat simpele commando's gelijk aan de slag kon met minen. Inmiddels draait het al een paar maanden en het minen gaat heel constant. Een nadeel vind ik wel dat er geen boekje bij zat met informatie over de desktop zelf. Dat zou ik graag nog ontvangen hebben. Verder is de PC een aanrader.

Anoniem

Ik was een leek op het gebied van minen en heb me laten voorlichten door Ingrid. Zij heeft mij helder en duidelijk uitgelegd wat het minen omvat. Ik ben op haar advies overgegaan tot aanschaf van een pc miner en heb er nog geen seconde spijt van. De pc miner was volledig voorbereid toen ik hem via DHL geleverd kreeg. Ik hoefde enkel de stekker in het stopcontact te steken een monitor en toetsenbord aan te sluiten en vervolgens wat commando's te geven en het minen kon beginnen. Ik kan het dus iedereen aanraden. Er is niets moeilijks aan. En het is ook leuk om het minen te volgen. Ik overweeg om mijn 4e pc miner aan te schaffen. Kortom...erg tevreden!

Dave Frijters

In 2013 durfde ik niet Bitcoin te minen. Achteraf heb ik daar heel veel spijt van! Dit zie ik als een tweede kans en ik geloof dat dit heel groot gaat worden. Wel was ik skeptisch hoeveel werk het mij zou kosten. Stroomkosten en commando's intikken, extra werkzaamheden etc. Eerlijk is eerlijk, achteraf echt heel eenvoudig! Kind kan de was doen. Stekker in het stopcontact, paar regels aan commando's overtypen van een pdf die ik had gekregen en draaien maar. Verder is de miner zuinig met stroom. Ik ben dus heel tevreden en vooral met de opbrengst!

E. Otte

Ik ben heel blij met de aanschaf van de miner.
Zeker de service van het bedrijf van Ingrid is erg speciaal.
Omdat ik met alle vragen bij Ingrid terecht kon en overal mee ben geholpen.
Met deze review wil ik iedereen aanraden om contact op te nemen met Impactful Investments.


DianaGoedendag Core Miners,

Allereerst wilde ik graag Ingrid bedanken voor wat ze allemaal doet voor de Nederlandse Core gemeenschap. Sinds ze hier bezig is is het voor iedereen allemaal duidelijker geworden en ze staat ons altijd snel te woord indien nodig.

Het was ook Ingrid die ons de computer heeft geleverd eerder dit jaar. We zijn begonnen te minen op 13 mei met een computer en we hebben er later nog een sterkere computer bijgezet.

Ikzelf woon in Parijs waar ik niet de ruimte en mogelijkheid heb om te minen dus ik doe dit samen met mijn zwager in Nederland die die mogelijkheid wel heeft.

De coins worden natuurlijk gedeeld onder ons.

Per dag minen we op dit moment ca 40 coins. Wat denk ik wel minder gaat worden als ping exchange gaat lopen doordat er meerdere mensen zullen gaan minen.

We zullen zien hoe het gaat lopen als het allemaal van start gaat, in ieder geval hebben we de tijd en minen we op dit moment lekker door totdat CORE de juiste vergunningen heeft en alles op een rijtje heeft staan.

Blockchain en CORE is in ieder geval de toekomst en ik heb er alle vertrouwen in.

Groet

Rob


Ik heb onlangs mijn eerste miner aangeschaft bij impactful-investments.
Ik werd goed en professioneel geholpen door Ingrid. En ik ben blij dat ik deze stap heb genomen en deel uit kan maken van dit mooie Core DeFi project!


Jack Brouwer

Ben jij onze volgende fan?


Schrijf dan snel jouw testimonial!


Impactful Investments

Werk jij liever levenslang? Of zet jij geld aan het werk om echte vrijheid te ontdekken.

Aangemaakt door © Impactful Investments

Disclaimer: De informatie op deze website is louter educatief en ter inspiratie, en dient niet als financieel advies beschouwd te worden. Wij zijn geen financieel adviseurs en delen enkel onze inzichten op basis van eigen ervaringen. Beleggen gaat gepaard met risico's en de keuzes die je maakt zijn je eigen verantwoordelijkheid. Doe altijd eigen onderzoek alvorens te investeren. Vroegere resultaten garanderen geen toekomstige prestaties.